martes, 27 de abril de 2010

LES PETJADES MISTERIOSES



Durant el segon trimestre els i les alumnes de 5è hem llegit el llibre “Les petjades misterioses” de M. Àngels Bogunyà. Aquest llibre ens explica les aventures d’estiu d’un noi cec, en Guerau, a casa els seus avis a Llavorsí. Mentre llegíem el llibre hem anat preparant un treball per participar al concurs El gust per la lectura del Departament d’Educació. Hem fet una gravació descrivint en nostre poble perquè una persona invident se’l pugui arribar a imaginar. També l’hem acompanyat d’una maqueta tàctil amb el nom de Bagà en Braille i un itinerari. Encara no sabem el veredicte del tribunal però ens ho hem passat molt bé fent-ho!

8 comentarios:

  1. Guanyem el concurs segur ,perquè SOM ELS MÉS GUAPOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  2. Som els millors com va dir un amic meu de la clase i també guanyarem el concurs perque bem fer la millor maqueta del nostre poble.

    ResponderEliminar
  3. Qui aigui escrit això es un primo!!!! Xd la classe de 5è som els millors de tots!!!!
    Per cert soc el Marc de `5è XD:)):

    ResponderEliminar
  4. Va ser molt i molt divertit i és veritat que ens vam esforçar molt amb la maqueta, però el més important és que ens ho vam passar molt bé!

    Laura Corominas

    ResponderEliminar
  5. Va ser molt divertit i ens ho vam passar molt i molt bé!
    Laura Corominas

    ResponderEliminar
  6. Hem sortit molt i molt be

    ResponderEliminar
  7. Segur que ha sigut la millor maqueta del concurs i la més maca perquè sóm el de 5è!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

    ResponderEliminar