miércoles, 23 de noviembre de 2011

SCRAKEJA'T



SCRAKEJA’T

El dimarts, 15 de novembre, els nens i nenes de cicle superior vam anar al Teatre Municipal de Berga a veure un espectacle que es deia Scrakeja`t. L’autocar el vam compartir amb els alumnes de Guardiola i, a Berga, ens vam trobar amb altres escoles de la comarca. El teatre estava ple.
L’espectacle era una barreja de dansa contemporània i hip-hop. Els actors eren tres nois i dues noies que ballaven amb molta agilitat. Van començar gratant-se i petant-se els ossos perquè eren dues accions que lligaven amb el títol de l’obra. Les danses eren molt originals. També feien salts d’acrobàcia i moviments en els que semblava que no tenien ossos.
Una part de l’obra que ens va cridar l’atenció i ens va agradar molt va ser quan van fer ombres. L’originalitat d’aquesta part era que els ballarins havien de moure’s al revés del que resultaven ser les ombres. També vam trobar molt interessant quan un dels ballarins feia moure els ossos de les espatlles com si fossin de goma. Va valdre la pena baixar i mullar-nos amb la pluja per poder veure aquest espectacle.

No hay comentarios:

Publicar un comentario